Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Rem, vòlei platja, esports de boles i taekwondo, principals novetats a la jornada d’avui dels Jocs Mediterranis

Rem, vòlei platja, esports de boles i taekwondo, principals novetats a la jornada d’avui dels Jocs Mediterranis

Rem, vòlei platja, esports de boles i taekwondo, principals novetats a la jornada d’avui dels Jocs Mediterranis

Entre avui i demà hi haurà les primeres competicions eliminatòries, vuitens i quarts de final en les categories masculina i femenina
Rem, vòlei platja, esports de boles i taekwondo, principals novetats a la jornada d’avui dels Jocs Mediterranis Fotografia: Tarragona 2018
28/06/2018

Avui debuten als Jocs Mediterranis el rem (Canal Olímpic de Castelldefels), el vòlei platja (platja de l’Arrabassada de Tarragona), l’esport de boles (Anella Mediterrània) i el Taekwondo (pavelló de Salou).

Amb una instal·lació amb capacitat per a 1.500 persones, l’Arrabassada acull des del matí d’aquest dijous, 28 de juny, l’espectacularitat del vòlei platja.

Entre avui dijous i demà divendres es duran a terme les primeres competicions eliminatòries, vuitens i quarts de final en les categories masculina i femenina.

Durant la jornada del matí de dijous, s’han classificat els equips d’Itàlia, França, Espanya, Sèrbia i Turquia en la competició masculina. Cal destacar la participació dels espanyols Alejandro i Javier Huerta, així com els francesos Quincy Remi Aye, Youssef Guy Kran, Arnaud Gauthier i Maxime Stephane Thiercy.

En categoria femenina, han resultat guanyadors els equips també d’Itàlia, França, Espanya, Sèrbia i Turquia.

Les semifinals es disputaran el 30 de juny al matí i donaran lloc a les finals que s’iniciaran el mateix dia a les 16.30 h de la tarda a la platja de l’Arrabassada de Tarragona.

 

Rem, a Castelldefels

Pel que fa al rem, pren el relleu del piragüisme al Canal Olímpic de Catalunya.

S’hi disputaran quatre modalitats en categoria masculina: individual sculls, individual sculls lleuger, doble sculls i doble sculls lleuger. Mentre que en categoria femenina, només hi ha competició en les categories individuals.

L’esport de boles té lloc al velòdrom de Campclar fins al dia 30 de juny i Taekwondo es disputa al pavelló de Salou, també, fins al proper dissabte, d30.

Segells de reconeixement d’administració oberta