Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Tarragona acull una de les cites del Circuit de Pretemporada Movistar by Liga Endesa

Tarragona acull una de les cites del Circuit de Pretemporada Movistar by Liga Endesa

Tarragona acull una de les cites del Circuit de Pretemporada Movistar by Liga Endesa

El torneig, amb cinc equips de la Lliga ACB i el Partizan de Belgrad, es disputarà de divendres a diumenge al Palau d'Esports Catalunya de l'Anella Mediterrània
Tarragona acull una de les cites del Circuit de Pretemporada Movistar by Liga Endesa Foto: Mauri
06/09/2018El Palau d'Esports Catalunya acollirà aquest cap de setmana una de les cites del Circuit de Pretemporada Movistar by Liga Endesa, un torneig previ a l'inici de la competició oficial que comptarà amb la participació de cinc equips de la Lliga Endesa i un excampió d'Europa. Serà la primera vegada que aquests partits es disputin a la ciutat de Tarragona.

Aquest dijous el Parc Central ha acollit la presentació del torneig, amb la presència de la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina; el director dels Serveis Territorials d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana; el director d'esdeveniments de l'ACB, Pedro Amezua, i el president de l'ADT, Robert Hernández.

El Kirolbet Baskonia, Ibeostar Tenerife, Delteco GBC, Tecnyconta Zaragoza, el Cafés Candelas Breogán i l'històric Partizan de Belgrad, campions d'Europa l'any 1992, s'enfrontaran a l'Anella Mediterrània a poques setmanes de l'inici de la competició oficial. Cada dia es disputaran dos partits al Palau d'Esports de Catalunya, que acollirà la primera competició esportiva després de ser la seu dels partits d'handbol dels recents Jocs Mediterranis.

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha destacat la implicació de l'Ajuntament que, en qualitat de coorganitzador del Torneig, ha treballat administrativament perquè el Palau d'Esports Catalunya pugui acollir aquests partits i d'aquesta manera Tarragona pugui gaudir de bàsquet d'alt nivell.

Els aficionats podran gaudir de tots els partits del torneig amb un abonament de 20 €, i de tots els partits de dissabte i diumenge per 15 €. A més, també es posen a la venda entrades de dia per 10 €. L'entrada per als infants menors de 6 anys serà gratuïta.

Segells de reconeixement d’administració oberta