Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 Ticketmaster Sport gestionarà la venda i distribució de les entrades dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Ticketmaster Sport gestionarà la venda i distribució de les entrades dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Ticketmaster Sport gestionarà la venda i distribució de les entrades dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

La data d'inici de venda de les entrades de les diferents competicions i cerimònies es farà pública pròximament
23/02/2018


Ticketmaster Sport és l'empresa adjudicatària que s'encarregarà dels serveis de gestió integral de venda i distribució d'entrades dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El contracte comprèn el disseny, confecció i emissió de totes les entrades dels Jocs; la gestió integral de la venda multicanal, especialment via en línia, i els punts de venda i distribució física; la posada a disposició de l'eina que gestioni el sistema de venda d'entrades; la gestió del màrqueting i la promoció de la seva venda, així com el sistema de control d'entrades en els accessos del públic a les instal·lacions.

Pròximament es farà públic la data d'inici de venda de les entrades de les diferents competicions i cerimònies dels Jocs.

Sobre Ticketmaster

Ticketmaster és la companyia líder mundial de venda de tiquets i entrades. Va ser fundada a West Hollywood (Califòrnia) l'any 1976. Ofereix servei a més de 5 milions de promotors a tot el món a través de la venda d'entrades per un gran ventall d'esdeveniments culturals i musicals, proporcionant serveis en exclusiva per a centenars d'estadis, centres d'arts escèniques, museus i teatres. L'any 2009 Ticketmaster es va fusionar amb Live Nation Entertainment, la companyia més gran d'entreteniment i promotora de concerts a escala mundial.

Segells de reconeixement d’administració oberta