Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 755 persones participen en la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular

755 persones participen en la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular

755 persones participen en la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular

Els primers classificats han estat Yassine Ouhdadi El Ataby, amb un temps de 18 minuts i 36 segons, i Stella Beazzutti (Atlhetic Track Tarragona), amb 23 minuts i 45 segons.
08/04/2019

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, amb la col·laboració de l'ONCE, va celebrar ahir la 30a Pujada al Llorito + Caminada Popular.

A la caminada hi ha hagut cinc-cents cinquanta participants, mentre que dos-cents cinquanta-cinc han pres part a la cursa.  

El primer classificat a la cursa masculina ha estat Yassine Ouhdadi El Ataby, amb un temps de 18 minuts i 36 segons, i la primera femenina ha estat Stella Beazzutti (Atlhetic Track Tarragona), amb un temps de 23 minuts i 45 segons. El primer afiliat a l'ONCE ha estat Yassine Ouhdadi El Ataby, amb un temps de 18 minuts i 36 segons.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha destacat «la importància de l’esport com a motor per propiciar la inclusió social». Vedrina ha agraït als voluntaris i voluntàries la seva implicació en la cursa i, molt especialment, a les persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats, que «any rere any fan de la Pujada al Llorito la seva cursa».

La cursa ha tingut la col·laboració principal de l'ONCE i el suport de la Federació Catalana d'Esports per a Cecs, Repsol, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Port de Tarragona i Ruzafa.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants han tingut un obsequi i han pogut gaudir d'un esmorzar col·lectiu.

Els resultats estan publicats a la pàgina del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta