Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 Francesc Ramos Boquera rep el Diploma al Mèrit Esportiu

Francesc Ramos Boquera rep el Diploma al Mèrit Esportiu

Francesc Ramos Boquera rep el Diploma al Mèrit Esportiu

L’alcalde li ha lliurat aquest reconeixement per la seva trajectòria, especialment en la formació de base
Francesc Ramos Boquera rep el Diploma al Mèrit Esportiu Foto: Mauri
25/07/2019

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat el Diploma al Mèrit Esportiu a Francesc Ramos Boquera, una persona que és un referent en el món esportiu de Tarragona, especialment en la formació de base. L’acte s’ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament.

Francesc Ramos Boquera, nascut l’11 d'agost de 1923, ha estat un atleta implicat amb diferents entitats de la ciutat, com el Club Natació Tàrraco (soci d'honor i fundador de la Secció d'Atletisme), el Club Gimnàstic (del qual va ser atleta durant molts anys) i la Casa del Mar. Va ser el creador del Cross de l'Amistat, disputat entre atletes del Club Natació Tàrraco, el Reus Ploms i el Reus Esportiu. L'any 1974 va organitzar la primera marató no oficial disputada a la ciutat. També va ser el creador del Trofeu Ramos, que des de fa 25 anys se celebra al Club Natació Tàrraco per premiar els nedadors més novells del club. Tot plegat, a més de la seva activitat com a atleta que va guanyar diferents campionats.

En l'acte de lliurament hi han intervingut: Cèsar Grinó, president del Club de Pensionistes de la Casa del Mar, i María José López, consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, que ha glossat la trajectòria de Francesc Ramos. També hi ha intervingut una de les filles de l’homenatjat, que ha agraït el lliurament del diploma.

Finalment, l’alcalde ha destacat de Francesc Ramos Boquera la seva trajectòria personal i perseverança en l’àmbit esportiu, i també les seves iniciatives per crear i organitzar nombroses activitats esportives per al gaudi de les persones. En aquest sentit, li ha manifestat l’agraïment en nom de la ciutat de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta