Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya Sub20 i Sub23

L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya Sub20 i Sub23

L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya Sub20 i Sub23

Un total de 754 atletes participaran a les dues competicions
L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya Sub20 i Sub23 Foto: Mauri
04/06/2019

L'estadi d'atletisme Natalia Rodríguez acollirà aquest diumenge, 9 de juny, el Campionat de Catalunya d'Atletisme Sub20 i Sub23. Les proves s'han presentat aquest dimarts en roda de premsa en presència de la consellera d'Esports en funcions de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i els representants de les dues entitats organitzadores de l'esdeveniment: Joan Bardina, president del Club d'Atletisme de Tarragona, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme.

El Campionat, que s'espera que aplegarà 754 atletes inscrits, se celebrarà en sessions de matí i tarda de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. En total se celebraran setanta finals.

La consellera d'Esports en funcions, Elisa Vedrina, ha explicat que «aquest estiu l’Anella Mediterrània serà la seu de, com a mínim, vuit competicions entre atletisme, natació i tennis taula. Tenim unes instal·lacions de primer nivell que criden l’atenció d’esportistes, clubs i federacions d’arreu de Catalunya i de l’Estat, i hem començat a fer feina en l’àmbit del turisme esportiu perquè, a banda de l’ús diari de la ciutadania i dels esportistes locals, Tarragona entri al circuit per acollir diferents competicions». 

Segells de reconeixement d’administració oberta