Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 La Conselleria d'Esports millorarà els camps de futbol municipals i substituirà la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

La Conselleria d'Esports millorarà els camps de futbol municipals i substituirà la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

La Conselleria d'Esports millorarà els camps de futbol municipals i substituirà la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

La Conselleria d’Esports invertirà aquest 2019 mig milió d’euros en la millora d’equipaments esportius de la ciutat
La Conselleria d'Esports millorarà els camps de futbol municipals i substituirà la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau Foto: Mauri
28/02/2019

L’anunci l’han fet aquest dijous el conseller de Presidència de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, i la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, des del velòdrom de Campclar, equipament que aquest mes de març reobrirà les portes després d’haver romàs tancat els últims dos anys i mig.

La partida més gran d’aquest mig milió d’euros previstos als pressupostos municipals, en total 199.000 €, es dedicarà a la substitució de la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau, actualment molt malmesa, tot i que sense comportar danys per als usuaris de la instal·lació. Altres 142.000 € s’invertiran a fer diferents millores als camps de futbol municipals, amb actuacions, entre d’altres, com la reparació dels murs perimetrals dels camps de la Floresta i Bonavista, així com l’arranjament de vestidors i zones tècniques.

Una altra de les actuacions destacades, valorada en 100.000 €, serà la instal·lació de diferents mòduls adjacents (vestidors, lavabos i una oficina) per donar servei al futur camp de rugbi, que aquest estiu ja estarà arranjat.

Els 66.000 € restants es destinaran als treballs d’escalfament de l’aigua de la piscina Sylvia Fontana, de Campclar. La resta de l’actuació es finançarà amb una subvenció sol·licitada a través del Pla d’acció municipal de la Diputació de Tarragona.

Totes aquestes actuacions es contractaran al llarg d’aquest 2019 i s’espera que estiguin enllestides entre finals d’aquest any i principis del vinent.

Un equipament que reobrirà les portes de manera immediata aquest mes de març és el velòdrom municipal de Campclar. Els últims mesos, abans i després dels Jocs Mediterranis, s’hi han efectuat diferents treballs, valorats en 29.204,05 €, que permeten dignificar-ne i modernitzar-ne l’espai. En concret, durant aquests mesos s’han fet treballs per retirar i encapsular el fibrociment de la coberta, a més de l’arranjament dels vestidors, i millores en la il·luminació i renovació de la pintura.

El velòdrom, que romania tancat des de l’estiu del 2016, quan van començar les obres de construcció de l’Anella Mediterrània, es posarà a disposició, a partir de les setmanes vinents, de la Federació Catalana de Ciclisme, els clubs ciclistes de la província i el conjunt de la ciutadania. 

Segells de reconeixement d’administració oberta