Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports estrenen pagament per Internet

Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports estrenen pagament per Internet

Les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d'Esports estrenen pagament per Internet

El procés d'inscripció comença el dilluns 11 de març
26/02/2019

El Patronat Municipal d'Esports estrena el pagament per Internet de les activitats aquàtiques a les instal·lacions municipals.

L'oferta de les activitats aquàtiques del tercer trimestre, d'abril a juny, es podrà pagar en línia, de manera que els usuaris ja no hauran de desplaçar-se físicament a les recepcions de les instal·lacions esportives municipals.

A través de la plataforma web del Patronat Municipal d’Esports la ciutadania podrà inscriure’s telemàticament i, seguidament, mitjançant una passarel·la de pagament, abonar l’import corresponent amb targeta de crèdit.

Els cursetistes ja inscrits en aquest segon trimestre podran realitzar les renovacions de l'11 al 17 de març. El dimecres 20 de març començarà el període d'inscripció i pagament per al conjunt de la ciutadania en aquells cursos on hi hagi places vacants.

La posada en marxa de les inscripcions per Internet no anul·la els tràmits presencials.

Entre les activitats ofertes hi ha cursos de natació per a totes les edats, des de prenadons a adults, i activitats dirigides com aquagim, aquazumba o aquaspinning, entre d'altres. Les propostes es reparteixen entre les sis piscines municipals: Part Baixa - Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Campclar, Riu Clar i Sant Salvador.

Us adjuntem el detall de les activitats, que podeu descarregar clicant sobre els enllaços següents: activitats 1 i activitats 2.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta