Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Aquest any, la Mitja Marató i els 10k Ciutat de Tarragona seran virtuals

Aquest any, la Mitja Marató i els 10k Ciutat de Tarragona seran virtuals

Aquest any, la Mitja Marató i els 10k Ciutat de Tarragona seran virtuals

La cursa se celebrarà els propers 19 i 20 de desembre
01/12/2020

A partir de demà ja estaran obertes les inscripcions a la 29a Mitja Marató i els 10 K Ciutat de Tarragona. La cursa, que organitza el Patronat d’Esports de Tarragona i patrocina CaixaBank, serà la primera de Catalunya en format virtual. Qui hi participi podrà córrer la cursa tant el dissabte 19 com el diumenge 20 de desembre, escollint tant l’horari com el circuit.

Aquesta cursa serà totalment virtual a través d’una aplicació mòbil dissenyada per a l’ocasió. En aquesta aplicació, els corredors i les corredores es podran inscriure, visualitzar els quilòmetres que van fent i veure la classificació que es farà, tenint en compte les següents categories: General Femenina i Masculina i Masters (+45) Femenina i Masculina. Us podeu descarregar l'aplicació tant per a Android com per a iOs.

Les inscripcions seran totalment gratuïtes, però per cada persona inscrita la Fundació La Caixa farà un donatiu de 4 € a la Fundació Niemann-Pick (www.fnp.es). Els interessats i interessades es podran inscriure a partir de l’1 de desembre fins al mateix dia de la cursa. 

Segells de reconeixement d'administració oberta