Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Aquest dilluns comencen les activitats dirigides del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

Aquest dilluns comencen les activitats dirigides del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

Aquest dilluns comencen les activitats dirigides del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

Totes les propostes s’han adaptat a les mesures de seguretat del protocol per fer front a la COVID-19
Aquest dilluns comencen les activitats dirigides del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona Foto: Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.
25/09/2020

El proper dilluns 28 de setembre s’iniciaran les activitats dirigides als gimnasos i l’1 d’octubre a les piscines municipals. Tot i que les inscripcions van començar l’1 de setembre encara hi ha algunes places en diferents activitats.

L'oferta d’activitats per aquest curs és molt extensa i arriba a tots els públics. Pel que fa a les activitats dirigides trobem des d’abdominals hipopressius, ioga o pilates fins a crosffit o cycling. L’oferta d’activitats aquàtiques també és molt àmplia i inclou des dels cursos de natació per nens i adults fins activitats dirigides com aquagym o natació correctiva per a persones que pateixen fibromiàlgia. Enguany també s’ofereixen classes de natació particulars.

Totes les activitats s’han adaptat a les mesures de seguretat del protocol per fer front a la COVID-19, i es tracta d’entorns segurs. Per tal de participar en qualsevol activitat dirigida als gimnasos l’interessat ha de reservar cita prèvia a través de l’app Connecta disponible per Android i iOs.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta