Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Aquest divendres finalitza el cicle 'Ens Movem a l'Aire Lliure' d'estiu organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

Aquest divendres finalitza el cicle 'Ens Movem a l'Aire Lliure' d'estiu organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

Aquest divendres finalitza el cicle 'Ens Movem a l'Aire Lliure' d'estiu organitzat per l'Ajuntament de Tarragona

La iniciativa tindrà continuïtat a partir del novembre amb una classe de zumba mensual a l'Anella Mediterrània
30/09/2020

Aquest divendres, dia 2 d’octubre, finalitzarà el cicle d’estiu Ens Movem a l’Aire Lliure del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona amb una sessió de Zumba PMET gratuïta al Parc Vall de l’Arrabassada de 20 h a 21 h. Es tracta d’una activitat oberta a tothom i serà conduïda per professionals qualificats. La consellera d'Esports, Maria José Lopez, ha fet un balanç molt positiu de la iniciativa: “aquest programa ha tingut una molt bona acollida, per aquesta raó estem preparant un nou cicle durant els mesos d’hivern”.

A partir del 7 de novembre, començarà el cicle d’hivern del programa ens Movem a l’aire lliure. Tots els primers dissabtes de mes fins el 19 de juny del 2021, l’Anella Mediterrània acollirà una classe de zumba oberta. Aquestes classes també seran gratuïtes i seguiran les mesures de prevenció establertes fins al moment: distància interpersonal d’1’5 metres, sortides esglaonades, espais delimitats —5 metres quadrats per esportista—, entre d’altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta