Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Aquesta setmana, les sessions "Ens movem a l'aire lliure" només es realitzaran a l'Anella Mediterrània

Aquesta setmana, les sessions "Ens movem a l'aire lliure" només es realitzaran a l'Anella Mediterrània

Aquesta setmana, les sessions "Ens movem a l'aire lliure" només es realitzaran a l'Anella Mediterrània

Per motius tècnics, el PMET ha decidit alliberar l'espai de la plaça Corsini de les sessions programades
02/06/2020

Per motius tècnics, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ha considerat oportú alliberar l'espai de la plaça Corsini de les sessions d'activitat física a l'aire lliure que s’havien programat fins al proper divendres a la tarda. 

El Patronat lamenta les molèsties, agraeix el suport a les activitats que imparteix i comunica que, tot i aquesta suspensió, les sessions del programa "Ens movem a l'aire lliure" es continuen desenvolupant al llarg d'aquesta setmana a l'exterior de l'Anella Mediterrània, de les 19 a les 21 hores. 

Les sessions del programa tenen una durada de 45 minuts i estan dirigides per un tècnic; inclouen zumba, pilates, cross, cardiobox i tonificació.

El Patronat Municipal d'Esports ja està treballant per desenvolupar aquestes activitats de forma itinerant per a tota la ciutat. 

Cal recordar, a les persones interessades que les places de les activitats són limitades i s’assignen per ordre d’arribada; hi ha personal que vetlla perquè es mantingui la distància de 2 metres entre els participants. Cal accedir-hi amb mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic, deixant en l’espai marcat els objectes personals; cada participant fa l’activitat en un espai numerat i no es pot abandonar l’activitat fins que acabi, seguint les indicacions. Es recomana portar tovallola i aigua.

Segells de reconeixement d’administració oberta