Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Cessió temporal del parquet del Palau d'Esports al pavelló Fontajau de Girona

Cessió temporal del parquet del Palau d'Esports al pavelló Fontajau de Girona

Cessió temporal del parquet del Palau d'Esports al pavelló Fontajau de Girona

La consellera d’Esports manifesta que “la cessió temporal del parquet del Palau d’Esports és un gest solidari i no afecta les activitats previstes”
Cessió temporal del parquet del Palau d'Esports al pavelló Fontajau de Girona La consellera d'Esports, María José López (foto: Mauri)
05/02/2020

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha afirmat aquest matí en declaracions als mitjans de comunicació que “la cessió temporal del parquet del Palau d’Esports de Tarragona al pavelló Fontajau per part de la Generalitat és un gest solidari amb la ciutadania de Girona davant els danys que ha causat el temporal Glòria”. I ha afegit: “En la situació inversa també ens hauria agradat que ho fessin per nosaltres”.

La consellera d’Esports també ha recordat que el parquet no es feia servir actualment i que la seva cessió temporal no afecta les activitats previstes al Palau d’Esports, com el Torneig Casteller de Futbol, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març.

María José López ha explicat que la Generalitat la va informar d’aquest tema mitjançant el cap territorial d’Esports de la Generalitat a Tarragona, Joan Plana.

També ha recordat que l’Ajuntament de Tarragona treballa per tal que el traspàs del Palau d'Esports a l'Ajuntament es faci al més aviat possible.

Segells de reconeixement d’administració oberta