Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 El Patronat d'Esports prepara la quarta edició de ‘Juguem a nedar’, per al curs vinent

El Patronat d'Esports prepara la quarta edició de ‘Juguem a nedar’, per al curs vinent

El Patronat d'Esports prepara la quarta edició de ‘Juguem a nedar’, per al curs vinent

Les escoles s'hi poden inscriure fins al 29 de maig i poden adreçar l’activitat a P5 o a 1r de Primària
El Patronat d'Esports prepara la quarta edició de ‘Juguem a nedar’, per al curs vinent Infants participant en una de les activitats aquàtiques promogudes pel PMET. Foto: PMET.
20/05/2020

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) ja està treballant per planificar les properes activitats que desenvoluparà, que s’adaptaran atenent prèviament als protocols i directrius que hagin establert les autoritats sanitàries.

El PMET prepara l’edició del curs vinent, la quarta, del programa 'Juguem a nedar', que posa a l’abast de l’alumnat de P5 o de 1r de Primària de les escoles de la ciutat el curs gratuït de natació a les piscines municipals. Aquesta activitat ha permès que centenars d’escolars de Tarragona es familiaritzin amb el medi aquàtic i s’iniciïn a la pràctica d’aquest esport.

El curs de natació es preveu que consti de 30 sessions de 50 minuts de durada cadascuna. El Patronat Municipal d'Esports assumeix el cost i gestiona l'equip de monitoratge, les assegurances dels participants i el material esportiu auxiliar.

Les escoles de Tarragona poden escollir si, el curs vinent, volen adreçar l’activitat a P5 o bé a 1r de Primària. Els centres interessats a participar poden sol·licitar en línia participar en el programa fins el dia 29 de maig, mitjançant un formulari.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta