Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 El Patronat Municipal d’Esports organitza una nova edició de les estades esportives d’estiu

El Patronat Municipal d’Esports organitza una nova edició de les estades esportives d’estiu

El Patronat Municipal d’Esports organitza una nova edició de les estades esportives d’estiu

El proper dimarts 16 comença el procés de d’inscripció, que s’haurà de fer exclusivament en línia
09/06/2020

El proper dimarts dia 16 comença la preinscripció a les Estades Esportives d’Estiu del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que s’haurà de fer exclusivament en línia, a través de l'espai que s'habilitarà al web d'Esports.

La nova edició de les tradicionals estades esportives tindrà lloc del 29 de juny al 24 de juliol, a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i del 29 de juny al 4 de setembre a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau i a les de la Part Baixa i Serrallo.

Aquesta activitat està destinada als infants nascuts entre els anys 2006 i 2016. Els participants a les estades, que són setmanals, podran gaudir, en horari de 9 a 14 h de diferents jocs i propostes esportives. Es realitzaran activitats relacionades amb diferents esports de caire recreatiu, activitats de lleure a l’aire lliure en espais naturals, taller de manualitats, activitats de piscina i tallers de conscienciació dels hàbits de salut i higiene envers la Covid-19. També s’ofereix un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 h.

El preu de l’activitat és de 45 € / estada setmanal per als abonats al PMET (antiguitat mínima de 3 mesos com a abonat) i de 60 € per als no abonats.

El procés de d’inscripció consta de dos períodes diferents:

• Del 16 al 18 de juny per als abonats al PMET.

• A partir del 19 de juny oberta a tothom.

Totes les activitats de les Estades d’Estiu se celebraran atenent als protocols i directrius establerts per les autoritats sanitàries. 

Segells de reconeixement d’administració oberta