Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 El Patronat Municipal d'Esports ofereix propostes en línia a la ciutadania i als seus abonats i abonades per mantenir-se en forma des de casa

El Patronat Municipal d'Esports ofereix propostes en línia a la ciutadania i als seus abonats i abonades per mantenir-se en forma des de casa

El Patronat Municipal d'Esports ofereix propostes en línia a la ciutadania i als seus abonats i abonades per mantenir-se en forma des de casa

S’oferiran continguts oberts a tothom a Instagram Live, Facebook i YouTube
26/03/2020

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha obert diversos canals que oferiran continguts amb propostes i consells d’activitat física per fer a casa i mantenir-se en forma sense sortir-ne durant els dies de confinament. La consellera d’Esports, María José López, ha volgut destacar que “hem fet un gran esforç d’adaptació a la situació, per crear i oferir continguts en línia per mantenir-se en forma des de casa amb activitats dirigides a totes les edats, des dels més joves als més grans.

Mitjançant el canal d’Instagram @patronatesportstgn, a partir de dilluns el Patronat oferirà un total de 37 activitats a la setmana, de dilluns a dissabte, en directe, en els horaris compresos de 10 a 21 h. Es tracta de continguts oberts a tothom, que es podran trobar a la web www.tarragona.cat/esports i a les diferents xarxes socials. En aquest format, les ciutadanes i ciutadans es podran connectar diàriament a l’hora prevista per fer activitats dirigides en directe per un tècnic o tècnica, adaptades a l’espai i als recursos de què disposem a casa. La programació inclou, entre altres activitats, zumba, pilates, GAC, salsa, etc., per poder fer sols o en família.

A més, s’aniran publicant en obert càpsules de deu minuts al canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona amb activitats i vídeos de consells. Tot i que també s’anunciarà per les xarxes cada setmana el moment de la publicació de cadascuna de les càpsules, els continguts de YouTube estaran disponibles de manera indefinida per tal que les persones usuàries puguin consultar o fer les activitats en el moment del dia que vulgui.

A més, cada dia, a les 10.30 h, a la pàgina de Facebook del Patronat Municipal d'Esports es publicarà un nou vídeo amb tallers de manualitats per fer en família. López ha apuntat que “cal que la ciutadania es pugui mantenir activa en un moment en el qual s’ha d’estar casa; per això les activitats i consells estan pensats tenint en compte allò que tenim a l’abast al nostre domicili”.

El Patronat també ha previst continguts específics per a la gent gran, classes dirigides virtuals d'activitat física saludable per fer a casa. Per facilitar la comunicació amb aquest col·lectiu només cal que enviïn un correu electrònic a pme@tarragona.cat amb el seu nom i número de telèfon, o bé trucant al telèfon 977 550 299.

I per últim, per a tots els abonats i abonades al PMET, una de les eines que estarà disponible a partir de demà divendres, 27 de març, és la nova app CONNECTA, que estarà oberta per a totes les persones abonades mentre duri el confinament. A l’app s'hi podran trobar més de tres-centes sessions d’activitats dirigides virtuals per fer a casa. Cada abonada o abonat rebrà un correu electrònic on tindrà l’explicació de com fer-ne ús. L'aplicació, el llançament de la qual estava previst per al dia 1 d’abril, a més de classes virtuals oferirà plans d’entrenament i seguiments personalitzats, exercicis animats, reserves d’activitats i informació del PMET. L'aplicació es troba disponible per a dispositius Android i iOS:

  • IOS: ja.cat/connectaIOS
  • ANDROID: ja.cat/connectaAND

El PMET també ha creat el hashtag #PMETaCasa, on es difondrà tota l’activitat esportiva per fer des de casa, així com altres iniciatives que s’aniran creant, seguint la línia del que l'Ajuntament ha creat aquests dies, #EnLíniaAmbTGN.

Finalment, la consellera ha reiterat “l’agraïment, la comprensió i l’actitud positiva de la gent que està a casa, així com la implicació de les empreses per dur a terme aquest projecte”.

Segells de reconeixement d’administració oberta