Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 El PMET valora positivament la represa de l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals

El PMET valora positivament la represa de l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals

El PMET valora positivament la represa de l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals

L'únic que encara no s'ha reprès són els cursets de natació que s'iniciaran quan s'entri en la segona fase de la desescalada, que està previst que sigui el 7 de desembre
El PMET valora positivament la represa de l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals Foto d'arxi: Anna Ibáñez.
27/11/2020

El passat 23 de novembre es va reprendre la pràctica esportiva a les instal·lacions municipals. Durant aquests dies han passat una mitjana de 900 persones. La consellera d'Esports, Maria José López, ha destacat que "fem una valoració molt positiva de la represa de l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals, els usuaris i els clubs han mostrat una actitud molt responsable davant de les noves indicacions sanitàries".

En aquesta primera fase de la represa, les instal·lacions a l'aire lliure han pogut obrir amb un aforament màxim del 50 per cent, regulat mitjançant control d'accés. Pel que fa a les instal·lacions cobertes l'aforament màxim és del 30 per cent i amb cita prèvia, garantint la ventilació dels espais. L'ús de vestidors només està permès en les instal·lacions que disposin de piscines i només per aquelles activitats esportives aquàtiques.

L'activitat esportiva finalitza les 21 h. Els usuaris de piscina que facin ús dels vestidors surten a tot estirar a les 21.30 h, amb el temps suficient per arribar al seu domicili abans de les 22 h i complir d'aquesta manera amb el confinament nocturn decretat.

Els usuaris poden demanar cita prèvia a través de l'aplicació Connecta, amb 72 hores d'antelació. Es pot accedir a la instal·lació 10 minuts abans. A més s'han implementat més mesures per tal de garantir la seguretat dels usuaris com el tancament diari de 30 minuts a la franja del migdia per dur a terme tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions, la presa de temperatura a l'accés, la desinfecció del calçat, l'ús de mascareta en les instal·lacions, excepte en el moment de l'activitat esportiva.

Cal tenir en compte, que els clubs també s'han hagut d'adaptar a les noves mesures marcades dels del PROCICAT adaptant també els seus horaris a l'escenari actual.

L'únic aspecte que encara no s'ha reprès en aquesta fase són els cursets de natació que s'iniciaran quan s'entri en la segona fase de la desescalada, que està previst que sigui el 7 de desembre si la situació sanitària ho permet, moment en què l'aforament de les instal·lacions esportives serà del 50%.

Retorn de les quotes

Des del PMET es procedirà a retornar a cada persona la part proporcional corresponent al temps durant el qual no s'ha gaudit del servei.

Segells de reconeixement d’administració oberta