Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament tanca les instal·lacions esportives municipals com a actuació preventiva per controlar el Covid-19

L’Ajuntament tanca les instal·lacions esportives municipals com a actuació preventiva per controlar el Covid-19

L’Ajuntament tanca les instal·lacions esportives municipals com a actuació preventiva per controlar el Covid-19

La mesura s'activa aquest dijous a les 13 h i s'allargarà, com a mínim, durant 15 dies
L’Ajuntament tanca les instal·lacions esportives municipals com a actuació preventiva per controlar el Covid-19 Imatge d'Isaias Mena d'una de les piscines municipals
12/03/2020

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) tanca totes les instal·lacions esportives municipals a partir d’avui a les 13 hores amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació. L’Ajuntament de Tarragona ha adoptat diverses mesures preventives per controlar el coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2).

El PMET informarà als usuaris de la data de reobertura i de qualsevol decisió vinculada, a través de la seva web i de les xarxes socials. El PMET també demana comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d'aquestes mesures preventives, que es prenen en benefici de la salut pública.

Ahir, l’Ajuntament de Tarragona ja va acordar implantar actuacions preventives recollides en el decret signat per l’alcalde i que podran ser ampliades en funció  de l’evolució que tingui la pandèmia provocada pel Covid-19.

Segells de reconeixement d'administració oberta