Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona incrementa un 40% les subvencions per a les activitats i la promoció esportiva respecte l'any passat

L'Ajuntament de Tarragona incrementa un 40% les subvencions per a les activitats i la promoció esportiva respecte l'any passat

L'Ajuntament de Tarragona incrementa un 40% les subvencions per a les activitats i la promoció esportiva respecte l'any passat

S'han previst quatre convocatòries que sumen 168.000 € en ajuts
18/09/2020

Aquest divendres s’ha obert el termini per demanar les subvencions per a activitats i a la promoció esportiva local. Es tracta de quatre convocatòries per premiar els resultats obtinguts i les activitats realitzades durant l’any 2019. En total s’hi destinaran 168.000 euros, 42.000 més que la convocatòria de l'any passat, fet que es tradueix en un increment del 40%. La consellera d’Esports, María José López, ha volgut destacar que “hem fet un esforç per incrementar el pressupost de les ajudes per tal de contribuir al pal·liar els efectes econòmics que estan vivint els clubs i els esportistes a causa de la pandèmia”

Es tracta de quatre convocatòries, la primera d’elles són les subvencions destinades a entitats esportives de Tarragona destinades a clubs i associacions esportives de la ciutat. Aquestes subvencions s’hi destinarà un total de 135.000 euros. S’han creat tres programes:

  • El programa A de promoció de l’esport federat i la formació i la promoció de l’esport en edat escolar.
  • El programa B per projectes com l’organització d’actes puntuals en temes de salut i seguretat, així com suport d’activitats de celebració d’aniversaris significatius
  • El programa C per la participació a competicions oficials federades. 

També s’han previst subvencions als centres d’ensenyament i les AMPA, amb un pressupost de 8.000 euros. Els esportistes individuals amb resultats significatius també podran optar a una subvenció, a la qual destinaran un total de 15.000 €. Finalment també hi ha una partida de 10.000 € destinada als esportistes amb diversitat funcional.

Totes aquelles persones o entitats interessades poden presentar la seva sol·licitud des de l’endemà de la publicació al BOPT durant els 20 dies posteriors,i el termini finalitzarà el 7 d’octubre.

Per a més informació, els interessats es poden dirigir a http://esports.tarragona.cat/subvencions i tramitar-les telemàticament. A més tant els esportistes individuals com els esportistes amb diversitat funcional també poden presentar les sol·licituds a les oficines de l’OMAC de l’Ajuntament de Tarragona.

Des de la conselleria d’Esports, a través de l’Oficina d’Atenció als Clubs, s’ofereix un servei d’assistència i l’assessorament per tal de dur a terme tot el tràmit. Per tal d’accedir a aquest servei cal  demanar cita prèvia trucant al telèfon 977 296 249 o enviant un correu electrònic a l'adreça esports@tarragona.cat.

Podeu consultar tots els detalls de les convocatòries a l'apartat de Subvencions del web d'Esports.

Segells de reconeixement d'administració oberta