Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona instal·la 12 equipaments esportius exteriors

L'Ajuntament de Tarragona instal·la 12 equipaments esportius exteriors

L'Ajuntament de Tarragona instal·la 12 equipaments esportius exteriors

Entre les actuacions destaca la col·locació d'un 'street workout' i un parc saludable al Parc de la Ciutat
10/11/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha enllestit 12 intervencions a diferents punts de la ciutat per tal de crear noves propostes esportives o renovar-les després d’un llarg temps d’ús. Des de la Conselleria d’Esports es vol apropar així l’esport a l’aire lliure a tots els ciutadans de la ciutat. 

Dins d’aquest paquet de noves propostes hi ha la instal·lació d’un street workout i un parc saludable al Parc de la Ciutat. També s’ha instal·lat un nou parc saludable a la urbanització Boscos. A més aquestes intervencions han permès adequar la zona verda del voltant dels equipaments.

En aquesta intervenció també s’han renovat quatre pistes de tenis taula en diferents barris de la ciutat: una a La Floresta, una altra a Icomar, una altra a l’Avinguda Catalunya i també s’ha renovat la del Parc de Riuclar. 

També s’ha fet un esforç per tal renovar altres propostes esportives com dues portaries al barri de Bonavista, les cistelles a diferents barris (Icomar, La Mora, Entrepins i Campclar). 

Totes aquestes pistes ja estan preparades per quan s'aixequi les restriccions del PROCICAT que prohibeixen l’ús de pistes esportives no controlades a l’aire lliure.

Segells de reconeixement d’administració oberta