Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània

L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània

L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània

La pista de patinatge està oberta a tots aquells esportistes que formin part d’un club i disposin de llicencia esportiva
L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània Presentació de la nova pista de patinatge a l'Anella Mediterrània. Foto: David Oliete.
10/12/2020

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la consellera d’Esports, María José López, han presentat avui la nova pista de patinatge de l’Anella Mediterrània. Tal i com ha destacat Ricomà: “es tracta d’un nou equipament de la ciutat que arriba per donar resposta a una llarga demanda dels clubs de la ciutat i amb unes instal·lacions dignes.”

L’obra ha tingut un pressupost de 38.113,62 € (IVA inclòs) i l’ha dut a terme l’empresa Auxiliar de firmes y Carreteras. La nova pista és annexa al carril d’acceleració del velòdrom existent i segueix el seu mateix traçat per l’interior. Té una amplada total de 6,20m amb un pendent transversal d’un 1%aproximadament, que va des del límit del carril d’acceleració del velòdrom i baixa cap a la pista poliesportiva interior. La consellera María José López ha posat en relleu que “amb la construcció d’aquesta pista, l’Anella Mediterrània guanya en versatilitat, ja que complementa perfectament el velòdrom i la pista esportiva”.

La pista de patinatge està oberta a tots aquells esportistes que formin part d’un club i disposin de llicencia esportiva. Des d’aquesta setmana ja s’hi han començat a entrenar patinadors de la secció de patinatge de dos clubs de la ciutat: el Nàstic i el Dojo. Des del PMET estan oberts a rebre qualsevol altra proposta de clubs que vulguin utilitzar aquesta nova instal·lació.

Segells de reconeixement d’administració oberta