Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament renova el gimnàs del poliesportiu de Campclar

L'Ajuntament renova el gimnàs del poliesportiu de Campclar

L'Ajuntament renova el gimnàs del poliesportiu de Campclar

S'ha fet mitjançant una inversió de 200.000 euros, i continuarà amb la resta d'instal·lacions municipals
L'Ajuntament renova el gimnàs del poliesportiu de Campclar Foto: David Oliete
03/12/2020

El poliesportiu de Campclar ha renovat totes les seves màquines de musculació del gimnàs i ha instal·lat una zona de CrossFit. L’Ajuntament, a través del Patronat Municipal d’Esports, ha remodelat la instal·lació per adaptar-la a les necessitats actuals. La inversió és d’uns 200.000 euros i s’ha pogut realitzar gràcies al Pla d’acció municipal 2018 (PAM). La consellera d'Esports, María José López, ha destacat que "es tracta d'una intervenció molt esperada i estem molt contents amb el resultat. Volem que aquesta renovació sigui la primera, i que a poc a poc es vagin posant al dia totes les instal·lacions municipals".

S’han adquirit cintes de córrer, bicicletes el·líptiques, climbers, màquines de rem, espatlleres, bancs abdominals, politges, bancs, manuelles, barres o discs. La renovació es va dur a terme durant el tancament de les instal·lacions esportives a causa de la covid-19 i s’ha obert al públic aquesta setmana. 

A banda de la maquinària de gimnàs, també s’ha adquirit un gran nombre d'aparells per posar en marxa la zona de CrossFit, destinada a aquells que volen provar noves experiències en el món de l’esport i la salut. En aquest sentit, el PMET ha instal·lat tanques, pilotes medicinals, kettibells (peses russes), discs, un sac de boxa, cordes, ancoratges, cordes de velocitat, rellotges, rodes, etc.

També hi ha millores a la sala de spinning, una de les modalitats esportives més demanada i que compta amb un gran nombre d’usuaris, entre els que gaudeixen de les instal·lacions del PMET, tant en sessions presencials com virtuals.

El poliesportiu de Campclar forma part de l’Anella Mediterrània de Tarragona, que és el cor esportiu de la ciutat, i ara, amb aquestes modificacions i millores, els seus usuaris gaudiran de la maquinaria més actualitzada. 

WIFI a tots els equipaments esportius 

El PMET també ha presentat avui una de les altres novetats que s’han trobat els usuaris a la reobertura dels equipaments esportius de la ciutat: el servei de wifi gratuït. D’aquesta manera, els usuaris es podran connectar de manera gratuïta mentre practiquen esport i així escoltar música o la ràdio, consultar informació, etc.

Segells de reconeixement d’administració oberta