Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 L'Anella Mediterrània de Tarragona comptarà amb una nova pista de patinatge

L'Anella Mediterrània de Tarragona comptarà amb una nova pista de patinatge

L'Anella Mediterrània de Tarragona comptarà amb una nova pista de patinatge

El nou equipament ha d'estar enllestit en unes quatres setmanes i estarà obert als clubs de la ciutat i al conjunt de la ciutat
L'Anella Mediterrània de Tarragona comptarà amb una nova pista de patinatge Document tècnic del projecte d'asfaltge de la pista de patinatge de l'Anella Mediterrània.
04/09/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha licitat la pavimentació d’una pista de patinatge a la part interior del velòdrom de l’Anella Mediterrània. L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras, SAU per un import de 38.113,62 € (IVA inclòs). Les obres començaran properament, i es preveu que tinguin una durada de tres a quatre setmanes. Tal i com ha afirmat la consellera d’Esports, María José López, la pista arriba “després d'una gran demanda per part dels clubs de la ciutat”.

La nova pista serà annexa al carril d’acceleració del velòdrom existent i seguirà el seu mateix traçat per l’interior. Tindrà una amplada total de 6,20 m amb un pendent transversal d’un 1% aproximadament, que anirà des del límit del carril d’acceleració del velòdrom i baixarà cap a la pista poliesportiva interior. La construcció d’aquesta pista, dotarà l’equipament esportiu d’una major versatilitat, ja que ni el velòdrom ni la pista poliesportiva es veuran afectats.

Aquesta pista permetrà que els clubs de la ciutat s’hi puguin entrenar amb total seguretat, a més d’estar oberta a tota la ciutadania.

Segells de reconeixement d’administració oberta