Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Les instal·lacions esportives municipals es mantenen tancades fins a nou avís

Les instal·lacions esportives municipals es mantenen tancades fins a nou avís

Les instal·lacions esportives municipals es mantenen tancades fins a nou avís

La Generalitat ha allargat les restriccions per evitar la propagació de la pandèmia fins, com a mínim, el 23 de novembre
13/11/2020

El passat 30 d'octubre van entrar en vigor un seguit de mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació de la COVID-19. Una d'aquestes mesures era el tancament totes les instal·lacions esportives durant un període de quinze dies. Així mateix, es va establir l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya.

Fruit d'aquesta resolució, totes les instal·lacions esportives municipals, com el conjunt d'equipaments de Catalunya, van haver de tancar les portes.

Aquesta setmana el govern català ha decidit allargar la majoria de les restriccions vigents fins, com a mínim, el dia 23 de novembre.

D'aquesta manera, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona (PMET) manté tancades, fins a nou avís, les instal·lacions esportives municipals per vetllar per la salut i la seguretat, tant de les persones abonades i usuàries dels espais com del personal.

Segells de reconeixement d’administració oberta