Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les restriccions a la mobilitat nocturna

Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les restriccions a la mobilitat nocturna

Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les restriccions a la mobilitat nocturna

Tots els equipaments finalitzaran l'activitat a les 20.30 h i tancaran 30 minuts més tard
Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les restriccions a la mobilitat nocturna Imatge d'arxiu d'una activitat dirigida en una piscina municipal. Foto: Isaias Mena.
26/10/2020

Aquest diumenge es van aprovar les restriccions a la mobilitat nocturna a Catalunya i aquest fet afecta directament a la pràctica esportiva a la ciutat de Tarragona. Per aquesta raó ràpidament s’han adaptat les activitats i horaris de les instal·lacions esportives municipals. María José López, consellera d’Esports ha destacat “hem adaptat els horaris de les instal·lacions esportives i hem aconseguit que només quatre activitats es vegin afectades. Pel que fa a les implicacions de la mesura als clubs d'esport amateur sabem que és un esforç important, però des de l'Ajuntament estarem al seu costat”. 

Amb les noves mesures les instal·lacions finalitzaran l’activitat a les 20.30 hores i el tancament serà a les 21 h. Les instal·lacions de Riu Clar i Sant Salvador avançaran mitja hora el seu horari de tancament, les del Serrallo, Campclar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau tancaran una hora abans i el tenis de Sant Salvador ho farà una hora i mitja abans. Pel que fa a les activitats, a causa del canvi d’horari s'han hagut d’anular quatre activitats a les instal·lacions del Serrallo: aquàtic hit, aquagym, zumba i crossfit. Les altres activitats afectades s’han pogut reorganitzar ajustant l’horari o l’espai.  

El tancament dels pavellons i els camps de futbol a les 21 h també afectarà als clubs amateurs de la ciutat. S’ha de tenir en compte que aquesta mesura reduirà en un 38% l’horari dels pavellons i un 20% els camps de futbol.  

Des de la conselleria d’Esports i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona s’està treballant des d’ahir per tal de fer arribar aquestes noves mesures a través de correu electrònic, trucades, xarxes socials o la missatgeria instantània de l’app.  

Segells de reconeixement d'administració oberta