Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2020 Lliurament del VI Memorial Pere Valls Recasens

Lliurament del VI Memorial Pere Valls Recasens

Lliurament del VI Memorial Pere Valls Recasens

Avui, a les 19 h, a la Casa Canals
13/02/2020

La consellera d’Esports, María José López, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, presidiran el lliurament del VI Memorial Pere Valls Recasens, que tindrà lloc avui, a partir de les 19 h, a la Sala Joan Baptista Plana de la Casa Canals.

Els reconeixements que es lliuraran són els següents:

— Premi Pere Valls Recasens a la llançadora de martell Belén Bermejo. Ha estat campiona de Catalunya 2017 en aquesta disciplina i, el 2019, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya Sub 23, entre d’altres.

— Distinció a la memòria d’Antoni Vallverdú, president del Club Gimnàstic entre 1986 i 1998.

— Distinció a Maria Mercè Martorell, exconsellera de l’Ajuntament de Tarragona. Ho va ser quan el conjunt arqueològic de Tàrraco va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco, l’any 2000.

— Guardons a vint-i-cinc atletes de la secció d'atletisme del Club Gimnàstic (corredors, llançadors de javelina i llançadors de martell).

El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant vint-i-cinc anys, jutge nacional d'atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons el Club Gimnàstic vol fer valdre la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors de l’esport als joves esportistes.

Segells de reconeixement d’administració oberta