Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Dissabte tindrà lloc el primer partit oficial al camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

Dissabte tindrà lloc el primer partit oficial al camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

Dissabte tindrà lloc el primer partit oficial al camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

Es tracta d’un partit preparatori per a la fase de grups de la Divisió d’Honor Catalana que enfrontarà el Club Rugby Tarragona i el Rugby Club Sitges
Dissabte tindrà lloc el primer partit oficial al camp de rugbi de l'Anella Mediterrània La consellera María José López amb el president del Club Rugby Tarragona, Matías Segura, i altres membres del club al camp de rugbi de l’Anella Mediterrània. Foto: Patronat Municipal d’Esports.
26/02/2021

El proper dissabte 27 de febrer el camp de rugbi de l’Anella Mediterrània acollirà el seu primer partit oficial. Serà a les 15.30 h i enfrontarà el Club Rugby Tarragona i el Rugby Club Sitges. Es tracta d’un partit preparatori per a la fase de grups de la Divisió d’Honor Catalana, que s'iniciarà el 6 de març. El partit, seguint les recomanacions del PROCICAT, es farà sense públic per les restriccions derivades de la pandèmia. La consellera d’Esports, María José López, ha volgut destacar la importància de la cita: “Aquest partit oficial és un gran pas per al món del rugbi a la ciutat; som conscients que queda molt camí per fer, però des de l’Ajuntament continuarem treballant per donar resposta a les demandes històriques dels clubs de la ciutat”.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Tarragona va instal·lar al camp una tanca perimetral per tal d’evitar un ús no esportiu de l’equipament i per poder garantir-ne una millor conservació. Aquesta intervenció va tenir un cost de 13.403,98 euros (IVA inclòs) i va incloure la instal·lació d’una tanca de malla a tot el perímetre i tres portes d’accés. A partir d’aquesta millora, que era una llarga reivindicació, el Club Rugby Tarragona s’hi va traslladar i va començar a entrenar i disputar partits amistosos; el de d'aquest dissabte serà el seu primer partit oficial a l’Anella Mediterrània.

Des de l’Ajuntament de Tarragona es vol continuar fent actuacions per millorar l’equipament i el pressupost d’aquest 2021 preveu la instal·lació de gespa artificial, amb un cost de 285.000 euros, i la redacció del projecte d’ampliació dels vestidors, adjudicada a l’empresa E-SET Serveis d’Enginyeria per un cost total de 5.638,60 euros.

Segells de reconeixement d'administració oberta