Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d'estiu

Les activitats es realitzaran a l’Anella Mediterrània, Sant Pere i Sant Pau i el Serrallo a partir del 28 de juny
El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d'estiu Foto: PMET
21/04/2021

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona ja prepara les estades esportives d’estiu, que organitza de forma ininterrompuda des de 1992. Aquesta activitat multidisciplinar està adreçada a petits i joves nascuts entre 2007 i 2017.

Les activitats d’enguany es desenvoluparan, seguint les mesures de seguretat i higiene marcades pel PROCICAT en cada moment, a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània (Campclar) del 28 de juny al 30 de juliol i a les instal·lacions esportives de Sant Pere i Sant Pau i del Serrallo del 28 de juny al 10 de setembre. L’horari de totes les activitats serà de les 9 a 14 h, amb servei d’acollida a partir de les 8 h. S’hi realitzaran, entre d’altres, atletisme, bàsquet, handbol, hoquei, voleibol, natació, etc., adaptades a cada edat i mitjançant jocs recreatius. També hi haurà tallers artístics per als més petits.

Les inscripcions es faran exclusivament en línia i començaran el dia 4 de maig per als abonats del PMET i el dia 11 de maig per a tothom. Les places s’aniran omplint per rigorós ordre d’inscripció. Per a més informació es pot consultar la web del PMET.

Segells de reconeixement d’administració oberta