Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 El PMET reactiva l'oferta de cursos de natació i activitats aquàtiques

El PMET reactiva l'oferta de cursos de natació i activitats aquàtiques

El PMET reactiva l'oferta de cursos de natació i activitats aquàtiques

Es reinicien la natació adaptada a Bonavista i el Serrallo, les classes particulars i, a partir del 15 de març, el programa infantil 'Juguem a nedar'
El PMET reactiva l'oferta de cursos de natació i activitats aquàtiques Foto: PMET.
09/03/2021

Davant la resolució de la Generalitat que possibilita l’ampliació de l’aforament de les piscines fins al 50%, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha reactivat, des de l’1 de març, alguns cursos de natació i activitats aquàtiques. Les activitats que s’han iniciat són la natació adaptada a les piscines municipals de Bonavista i el Serrallo, les classes particulars de natació i, a partir del 15 de març, el programa Juguem a nedar, adreçat a infants de P5 i 1r de primària de les escoles de la ciutat. Així mateix, es possibilita la utilització de les instal·lacions als col·lectius de grups bombolla per tal que reprenguin l’activitat aquàtica.

Per a la resta d’activitats aquàtiques i cursets de natació, s’ha treballat per confeccionar una graella que garanteixi tots els requisits de seguretat per poder realitzar les activitats en un entorn segur i còmode per a tothom el tercer trimestre (abril-juny), a partir de l’1 d'abril. Cal recordar que el PMET ofereix cursos de natació a partir dels dotze mesos i activitats aquàtiques dirigides, com ara aquagim, aquaspinning, aquàtic-hit, etc.

Les inscripcions per a les activitats es realitzaran de la següent manera:

  • Del 9 al 16 de març, renovació de la plaça dels usuaris que van renovar el 2n trimestre.
  • A partir de les 09.30 h del 17 de març, inscripció per ordre rigorós d’arribada fins a exhaurir les places vacants, mitjançant pagament presencial o en línia.

D’altra banda, el PMET procedirà a realitzar la devolució de les quotes cobrades pel segon trimestre (gener-març) a aquells cursetistes que no vulguin continuar l’activitat al tercer trimestre.

Consulteu la graella d'activitats aquàtiques per al tercer trimestre (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta