Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Iniciat a Tarragona el programa de promoció de l'exercici físic per a adolescents FITJOVE

Iniciat a Tarragona el programa de promoció de l'exercici físic per a adolescents FITJOVE

Iniciat a Tarragona el programa de promoció de l'exercici físic per a adolescents FITJOVE

El Patronat Municipal d’Esports col·labora amb la Generalitat en el programa, adreçat a joves nascuts entre el 2003 i el 2005 i desenvolupat amb els IES de Ponent
Iniciat a Tarragona el programa de promoció de l'exercici físic per a adolescents FITJOVE Imatge del programa FITJOVE al gimnàs municipal de Campclar. Foto: PMET.
08/04/2021

Aquest dimecres 7 d’abril ha començat a Tarragona el FITJOVE, un programa de promoció de l’exercici físic per a adolescents organitzat per la Generalitat de Catalunya amb el suport del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) des de 2018. El programa, adreçat a nois i noies nascuts entre el 2003 i el 2005 (ambdós inclosos) es desenvolupa amb els IES de Ponent i té per objectiu fomentar que el jovent ocupi el temps de lleure de forma saludable i divertida.

El programa FITJOVE consta de dues fases que es realitzen al gimnàs municipal de Campclar sota la coordinació prèvia dels IES interessats a participar-hi. La primera fase és una jornada de dues hores de “Tast d’activitats dirigides” en horari escolar, mentre que la segona són dues sessions d’activitats dirigides a la setmana de 50 minuts en horari extraescolar: el Cycling PMET (els dimecres de 17.30 h a 18.20 h) i el Crossfit PMET (els divendres de 18.30 a 19.20 h).

La quota de la segona fase per alumne és de 19 € al mes, dels quals 9 són ingressats per les famílies dels alumnes i els altres 10 restants per l’administració a través de la fundació ESPORTSALUS en concepte de quota social. Aquesta quota dona dret a l’alumnat inscrit a participar en les dues sessions setmanals d’activitats dirigides, concretament a les clases de Cycling PMET i Crossfit PMET, així com a gaudir els dissabtes i diumenges de l’ús lliure de la piscina, de la sala cardio fitness (per a majors de 16 anys) i de la pista d’atletisme. El programa finalitza quan es compleixen els 18 anys o quan la persona usuària es dona de baixa.

Cal recordar que per a aquest curs les activitats s’han adaptat a totes les mesures establertes en el Protocol COVID-19 per al programa Fitjove Curs 2020-2021 que marca la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d'administració oberta