Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 La campanya "Reactiva't" del PMET arriba a l'última setmana amb gairebé 800 abonaments nous

La campanya "Reactiva't" del PMET arriba a l'última setmana amb gairebé 800 abonaments nous

La campanya "Reactiva't" del PMET arriba a l'última setmana amb gairebé 800 abonaments nous

La promoció vol facilitar al màxim la pràctica esportiva amb importants descomptes per a abonaments fets fins al 25 de juliol
 La campanya "Reactiva't" del PMET arriba a l'última setmana amb gairebé 800 abonaments nous Campnya Reactiva't
19/07/2021

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) llançava el passat 26 de juny la campanya promocional d’estiu “Reactiva’t”, que té com a objectiu principal promoure i facilitar al màxim la pràctica esportiva com a forma de recuperació i reactivació personal a tots els nivells i que contempla per aconseguir-ho importants descomptes en la matrícula i la primera quota per a aquelles persones que s’hi abonin fins al 25 de juliol.

En menys d’un mes, la campanya ha aconseguit un total de 782 abonaments nous, el que suposa un increment del 14% d’abonaments durant l’estiu i la recuperació d’un 48% dels abonaments que s’havien donat de baixa en el darrer any. Aquests resultats, en paraules de la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, “han superat totes les expectatives”, ja que “les nostres previsions eren un increment del 10% d’abonaments durant l’estiu i recuperar un 5% dels abonaments perduts durant la pandèmia”. “Aquestes dades ens confirmen que hem aconseguit transmetre la seguretat, la confiança i les facilitats que el Patronat Municipal d’Esports pot oferir a totes les persones que es vulguin reactivar i posar en forma”, sentencia la consellera.

Com a dada també rellevant, cal destacar també que dels 782 abonaments nous fins a aquest dilluns 19 de juliol, 177 han escollit la quota mensual, 271 la quota trimestral i 334 la quota anual, el que significa que al voltant d’un 40% dels abonaments es fan amb perspetiva de continuar com a mínim fins al 31 de desembre de 2021. “El repte a partir ara és que fidelitzar totes les persones que s’han abonat al Patronat perquè continuïn a partir de gener de 2022, i això ho farem amb feina i dedicació per generar la màxima confiança”, explica la consellera d’Esports.

La campanya “Reactiva’t”, vigent fins diumenge 25 de juliol, contempla tres línies de descomptes adreçades a tres públics diferents. La “Promo Reactiva’t”, dirigida a abonats que s’han donat de baixa en l’últim any, ofereix un 50% de descompte en la matrícula i un altre 50% en la primera quota. La “Promo Activa’t” s’adreça a qui porta més d’un any de baixa i a nous abonats, que tindran matrícula gratuïta i un 50% de descompte en la primera quota si s’abonen al PMET entre el 26 de juny i el 25 de juliol. Finament, la “Promo Comparteix” ofereix als abonats que portin un nou abonat un descompte del 50% en la quota següent, a més d’avantatges per al nou abonat.

Tots els detalls dels descomptes es poden consultar a https://www.tarragona.cat/esports.

Segells de reconeixement d’administració oberta