Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 La ciutat acull aquest diumenge la primera Imperial Tarraco Trail

La ciutat acull aquest diumenge la primera Imperial Tarraco Trail

La ciutat acull aquest diumenge la primera Imperial Tarraco Trail

La cursa d’Alliberadrenalina recorre paratges naturals i monumentals de Tarragona i compta amb el suport del Patronat d’Esports i l’Ajuntament
La ciutat acull aquest diumenge la primera Imperial Tarraco Trail Foto: Jordi Santacana Fotografia.
03/12/2021

Aquest diumenge dia 5 de desembre arriba la primera edició de la Imperial Tarraco Trail amb cinc disciplines i sis opcions de diferents de participar-hi, des de la més assequibles CaminadaTGN i NòrdicaTGN, d’11 km, fins a la UltraTrail, de 65 km i 1.500 m de desnivell. La cursa està organitzada per Alliberadrenalina, que preveu una participació de prop de 500 corredors, i compta amb el suport del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), l’Ajuntament de Tarragona i la Federació Catalana d’Atletisme.

Les diferents modalitats presenten uns recorreguts molt entretinguts i atractius, que faran descobrir als participants grans monuments de la Tàrraco romana com són l’Amfiteatre, la capçalera del Circ, la cantera del Mèdol o el Pont del Diable, creuar platges de la Costa Daurada, volar pels camins i senders de les comarques tarragonines i arribar a la meta creuant la plaça de la Font, on en època romana s’hi trobava l’arena del circ per on corrien les quàdrigues.

Les cinc disciplines seran la CaminadaTGN i la NòrdicaTGN (11 km), el TrailTGN (14 km), la MitjaTrailTGN (24 km), la MaratóTrailTGN (41 km) i la UltraTrailTGN (65 km). Totes les sortides i arribades de la Imperial Tarraco Trail es faran a la plaça de la Font. Cal destacar a més que la NòrdicaTGN servirà de cloenda del Circuit Català de Marxes Nòrdiques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la UltraTrailTGN serà el Campionat de Catalunya Absolut de Llarga Distància de la Federació Catalana d’Atletisme.

Més informació al web del Club Excursionista Alliberadrenalina

Segells de reconeixement d'administració oberta