Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 La Comissió Informativa de Territori aprova l'acord que permet la cessió del Palau d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona

La Comissió Informativa de Territori aprova l'acord que permet la cessió del Palau d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona

La Comissió Informativa de Territori aprova l'acord que permet la cessió del Palau d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona

El portaveu de l'equip de govern, Manel Castaño: "Posem al servei dels tarragonins i tarragonines un equipament que portava massa temps tancat"
La Comissió Informativa de Territori aprova l'acord que permet la cessió del Palau d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona Imatge aèria del tram final de la construcció del Palau d'Esports, a l'Anella Mediterrània.
12/03/2021

La Comissió Informativa de Territori ha aprovat amb els vots favorables d’ERC, En Comú-Podem, Junts per Tarragona, la CUP i les abstencions del PSC, Ciutadans, PP, Sonia Orts i José Luis Calderón l’acord que permet la cessió del Palau d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona. El Govern de la Generalitat també estableix a l’acord les operacions patrimonials necessàries per tal que el consistori pugui acabar utilitzant aquest equipament. 

El portaveu del Govern Municipal, Manel Castaño, assegura sentir-se satisfet amb el conveni perquè, “en el seu redactat ja estableix la fórmula jurídica que implica a les dues parts per resoldre aquest tema. És a dir, significa que tenim el document amb el compromís de la Generalitat de retornar-nos el Palau d’Esports per fer-ne un ús esportiu de per vida. Per tant, estarà a disposició de la ciutadania i no hem de pagar res per utilitzar-lo”. “En definitiva —afegeix Castaño— és una molt bona notícia per a la ciutat desencallar aquest tema perquè significa que, per fi, podrem posar al servei dels tarragonins i tarragonines un equipament que portava massa temps tancat”. 

Amb l’aprovació d’aquest divendres, la Generalitat de Catalunya es compromet en un termini de sis mesos a regularitzar la situació del Palau d’Esports (inscriure'l al registre de Patrimoni), que és el pas previ indispensable perquè es pugui cedir per a la gestió pública i municipal.  

 
Segells de reconeixement d’administració oberta