Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona inicia les obres de reforma de la coberta del polisesportiu de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona inicia les obres de reforma de la coberta del polisesportiu de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona inicia les obres de reforma de la coberta del polisesportiu de Sant Pere i Sant Pau

Els treballs, que duraran uns dos mesos, permetran substituir l'antic fibrociment per un nou fals sostre lleuger
L'Ajuntament de Tarragona inicia les obres de reforma de la coberta del polisesportiu de Sant Pere i Sant Pau Foto: PMET.
08/09/2021

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la coberta del poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau, una llarga reivindicació del barri. L’obra té un pressupost de 138.188,02 €, euros sense IVA, i té una durada estimada de dos mesos. 

Amb aquesta actuació segueix la línia de treball marcada per la Conselleria d’Esports de “posar al dia tots els equipaments esportius de la ciutat per garantir la pràctica esportiva segura, després d’anys sense dur a terme el manteniment adequat” com destaca la consellera Maria José López

La coberta i el fals sostre del poliesportiu estaven construïts amb fibrociment que conté de fibres d’amiant. Aquest material és molt perillós si es desprèn i, a més, tenint en compte l’estat de conservació de la coberta, és necessari dur a terme la substitució de la mateixa. L’actuació comporta la retirada de la coberta i el fals sostre actual, l’execució d’una nova coberta lleugera amb panells tipus sandvitx i la reposició d’instal·lacions d’enllumenat i esportives que es puguin veure afectades amb la instal·lació de la nova coberta. 

Des de la conselleria s’ha treballat per oferir solucions als clubs i esportistes que fan ús de la instal·lació, tal com ha explicat la consellera María José López: "Es tracta d’unes obres necessàries però entenem que poden suposar una molèstia per alguns clubs i esportistes. Per això des de l’Ajuntament hem treballat conjuntament amb ells per tal de buscar la millor solució”. 

Segells de reconeixement d’administració oberta