Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 L'àrea d'Esports de l'Ajuntament organitza la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament organitza la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament organitza la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional col·laboren amb la iniciativa, que congregarà 63 participants a la platja de l'Arrabassada
16/09/2021

Aquest dissabte 18 de setembre a partir de les 11 h, la platja de l'Arrabassada acollirà la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives", organitzada per l’àrea d’Esports de l'Ajuntament de Tarragona. 

A partir que l'entitat Si Jo Puc, Tu També #epilep (associació tarragonina per visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia) presentés la iniciativa, l'àrea d'Esports ha liderat amb la col·laboració de l'entitat el projecte, obert a totes les entitats inclusives de la ciutat, de les quals un total de set s'han inscrit per portar a terme aquesta gran experiència aquàtica que congregarà un total de 63 participants.  

Les entitats participants són Aspercamp, Club Esportiu Solc, Fundació Estela, Niemann Pick, Si jo Puc, Tu També #epilep, Todos En Azul i Voluntaris Llegat 2018, mentre que l'entitat SUPerando serà l'encarregada de dur a terme l'activitat amb la presència de 15 voluntaris propis (que estaran acompanyats per la resta de voluntaris de les entitats participants). L'activitat compta també amb la col·laboració de Creu Roja Tarragona, el Consell Esportiu del Tarragonès (CET) i el Reial Club Nàutic de Tarragona.

Per poder donar cobertura a tots els participants s’han estructurat 4 grups de 16 persones a les 11, les 12.15, les 15.30 i les 16.45 h. A més, i per tal que sigui un dia inoblidable, mentre un grup és a dins de l'aigua, la resta de grups faran diferents activitats, realitzades pel CET. Els participants disposaran d'un autobús d'anada i tornada des de la plaça Imperial Tàrraco. 

La sessió de pàdel surf té un cost de 12 €, i l'Ajuntament patrocinarà el 50% del cost, a més de proveir els participants d'una gorra commemorativa, fruita i aigua.  

Segells de reconeixement d'administració oberta