Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les noves mesures per frenar la pandèmia

Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les noves mesures per frenar la pandèmia

Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les noves mesures per frenar la pandèmia

El servei de gimnàs i els pavellons romandran tancats durant deu dies
Les instal·lacions esportives municipals s'adapten a les noves mesures per frenar la pandèmia Instal·lacions del PMET. Fotografia: David Oliete.
07/01/2021

A partir d’avui dia 7 de gener, s’incorporen noves mesures restrictives per tal de frenar la COVID-19. A conseqüència d’aquesta nova resolució, des del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) es procedirà al tancament del servei de gimnàs i pavellons com a mesura excepcional i preventiva per vetllar per la salut i la seguretat del personal, de les persones abonades i usuàries de les instal·lacions. Es preveu que aquesta mesura tingui una durada de 10 dies.  

D’altra banda, les persones amb abonament de piscina podran fer ús de qualsevol de les piscines municipals seguint els protocols ja establerts i amb cita prèvia. Pel que respecta a les persones amb abonament PMET i fitness, s’efectuarà la devolució de la part proporcional de la quota de manera que durant el període de tancament només hagin de fer efectiva la part corresponent a l’abonament de piscina. Pel que fa a les persones que estaven inscrites algun curset, s’efectuarà la devolució de la part proporcional corresponent al temps durant el qual no es pugui gaudir del servei.  

Pel que fa a l’activitat dels clubs, aquells que s’entrenin en instal·lacions d’interior (gimnàs i pavellons), ho podran continuar fent sempre que participin en lligues estatals. Els clubs que utilitzin pistes exteriors es podran continuar entrenant.  

Finalment aquelles persones que no puguin utilitzar les instal·lacions esportives com a conseqüència del confinament municipal poden contactar amb les oficines del PMET (pme@tarragona.cat), ja que es donarà una solució mentre duri aquesta situació.

 
Segells de reconeixement d’administració oberta