Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Les piscines del PMET mantenen l'ocupació tot i les restriccions

Les piscines del PMET mantenen l'ocupació tot i les restriccions

Les piscines del PMET mantenen l'ocupació tot i les restriccions

Un total de 6.278 usuaris han utilitzat els sis equipaments esportius durant el que portem del mes de gener
20/01/2021

El 7 de gener, el decret del Procicat instava a tancar els gimnasos de Catalunya per tal de controlar l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. Les piscines i les activitats a l’exterior amb supervisió s’han pogut mantenir en funcionament. A Tarragona, durant el mes de gener, les sis piscines del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) han registrat un total de 6.278 usuaris. El dia que hi ha accedit més usuaris va ser el passat 18 de gener, quan les piscines van rebre 741 usuaris.  

Cal tenir en compte que l’aforament està reduït al 30% amb control d’accés i que no es pot dur a terme cap activitat en grup. En el cas de les piscines municipals, l’hora amb més afluència acostuma a ser a les 11 h, amb una afluència del 12% de l’aforament total.

Fins al dia 18 de gener, la piscina que ha rebut més usuaris és la de Campclar amb 1.928, seguidament, ve la piscina del Serrallo, que ha registrat 1.291 usuaris. La piscina de Sant Pere i Sant Pau aquest mes de gener ha rebut 1.114 usuaris, després venen les piscines de Bonavista amb 731 i Riuclar, amb 709 usuaris, i, finalment, la piscina de Sant Salvador ha rebut 505 esportistes. 

Les dades són força semblants als anteriors mesos i mostren que, tot i les restriccions, l’esport practicat de manera segura, respectant totes les indicacions sanitàries, és una activitat demandada per els ciutadans de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta