Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Surt a licitació el projecte d'un espai ludicoesportiu a Sant Salvador

Surt a licitació el projecte d'un espai ludicoesportiu a Sant Salvador

Surt a licitació el projecte d'un espai ludicoesportiu a Sant Salvador

Les empreses interessades poden presentar ofertes a l’Ajuntament de Tarragona fins al 29 de desembre
Surt a licitació el projecte d'un espai ludicoesportiu a Sant Salvador Imatge del solar on s’instal·larà l’espai ludicoesportiu de Sant Salvador. Font: Google Maps.
01/12/2021

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació el projecte d’un espai ludicoesportiu a Sant Salvador, amb un pressupost de 471.901,62 € IVA inclòs i un termini d’execució màxim de cinc mesos. Les empreses interessades poden presentar ofertes a través d’e-tràmits de l’Ajuntament fins al proper 29 de desembre.

El projecte pretén la regeneració d’un espai al centre del barri transformant-lo en un espai de convivència ludicoesportiva per a totes les edats i pal·liar així “el dèficit d’instal·lacions exteriors per al desenvolupament d’activitats a l’aire lliure per a persones de diferents edats que presenta el barri de Sant Salvador”, amb la construcció d’una pista multiesportiva (futbol sala, bàsquet, handbol), una pista de skatepark, un pista de ball amb “tiktokòdrom”, una zona amb jocs infantils, una zona d’activitats físiques destinada principalment a gent d’avançada edat, una zona de cal·listènia i una zona delimitada perquè els gossos puguin jugar i córrer amb total llibertat. També s’instal·larà mobiliari urbà, enllumenat públic i arbrat per tot el recinte.

A la vista de la geometria del solar, la solució constructiva passa per a l’habilitació de tres plataformes on s’aniran desenvolupant les diferents activitats previstes. En el primer esglaó tocant a l’avinguda Sant Salvador es proposa el parc infantil, el circuit saludable per a gent més gran, les taules d’escacs i la cal·listènia. A l’esglaó central s’hi ubicarà la pista poliesportiva de futbol sala, handbol i bàsquet, dues taules de ping pong i el “tiktokòdrom”. Finalment, al tercer esglaó es proposa la construcció del skatepark i l’espai per a gossos. A la part del bosc es preveu una desbrossada general i la implantació de taules de pícnic

La consellera d’Esports i Relacions amb les Entitats, María José López, ha valorat molt positivament la licitació, ja que “recull en bona mesura les propostes que havia fet l’Associació de Veïns de Sant Salvador, tal i com s’explica al document de licitació”. “És un pas endavant per dignificar l’espai públic i convertir-lo en un espai de salut i benestar per a la ciutadania i vull agrair el treball conjunt de l’àrea del Territori i del Patronat Municipal d’Esports per fer-ho realitat”, ha afegit. Algunes de les propostes del veïnat que quedaran reflectides en el projecte final són els elements esportius per a la gent gran, els bancs, la pista multiesportiva, les taules de ping pong i escacs o el parc infantil.

Consulteu els detalls de la licitació al Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta