Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Tarragona torna amb èxit a les competicions esportives amb públic

Tarragona torna amb èxit a les competicions esportives amb públic

Tarragona torna amb èxit a les competicions esportives amb públic

María José López: “Cal felicitar tots els clubs i el personal que hi treballa per l’eficiència a l’hora de posar en marxa els protocols d’entrada de públic”
Tarragona torna amb èxit a les competicions esportives amb públic El pavelló del Serrallo aquest cap de setmana. Foto: PMET.
23/03/2021

Durant el cap de setmana del 20 i 21 de març, els equipaments esportius de Tarragona han reiniciat les competicions amb presència de públic, després de mesos amb l’accés de públic prohibit a causa de la COVID-19. La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha volgut felicitar expressament “els clubs i el personal que hi treballa per l’eficiència a l’hora de posar en marxa els protocols d’entrada de públic”.

Recordem que l’accés de públic als recintes esportius estava condicionat pel seguiment d’uns protocols genèrics que la Conselleria d’Esports va enviar als clubs, d’acord amb les noves mesures marcades pel PROCICAT, vigents fins al 29 de març. A partir d’aquí, cada club o entitat va haver de presentar-ne un d’específic que havia de contemplar, entre d’altres aspectes, l’entrada d’espectadors, l’assignació de seients, la reserva, l’ús dels vestidors, les circulacions, etc. Un cop presentat aquest protocol específic, l’àrea d'Esports es va encarregar de validar-los perquè finalment els partits es juguessin amb públic.

Els pavellons que han acollit competicions amb públic aquest cap de setmana són els del Serrallo, Riu Clar i Sant Pere i Sant Pau, mentre que els camps de fútbol han estat els del Nàstic, Torreforta, Campclar i Bonavista. Durant el proper cap de setmana s’estrenaran nous equipaments.

Segells de reconeixement d’administració oberta