Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2021 Torna la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Torna la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Torna la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Aquest dimecres comença la inscripció a la 41a edició d'aquesta cursa popular
31/08/2021

El proper diumenge, 19 de setembre, amb motiu de la Festa Major de Santa Tecla, el Patronat Municipal d’Esports tornarà a organitzar la Peonada Popular de Santa Tecla que arribarà a la 41a edició. L'any 2020, aquesta activitat no es va poder celebrar a causa de les restriccions sanitàries. 

En aquesta ocasió, l’activitat tindrà un màxim de 500 participants de totes les edats, d’aquesta manera es complirà la normativa sanitària de control de la COVID-19. Tots els corredors sortiran des de l’avinguda Vidal i Barraquer, en tandes de deu corredors, per recórrer un circuit d’uns sis quilòmetres o bé, qui ho desitgi, podrà seguir l’opció del circuit de tres quilòmetres. La línia de meta també estarà situada a Vidal i Barraquer. 

Tots els participants rebran un avituallament sòlid i líquid, en una mateixa bossa, així com l’obsequi de la prova. A causa de les circumstancies sanitàries actuals, els participants estaran obligats a dur mascareta i a mantenir la distancia de seguretat amb altres participants a la sortida i a l’arribada. 

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 1 fins al 17 de setembre, en línia, mitjançant la pagina web del PMET esports.tarragona.cat o be per l’aplicació CURSES PMET. Els dorsals de la cursa es podran recollir a la Anella Mediterrània, a la recepció de la piscina, del 8 al 17 de setembre. Per a més informació,  consulteu el web d'Esports, les xarxes socials del Patronat o truqueu al telèfon 977 55 02 99. 

Aquesta cursa popular es podrà portar a terme gracies a la col·laboració de Òptica Teixidó, Caprabo, Automàtic Tàrraco, Ruzafa i Coca-Cola. 

Segells de reconeixement d'administració oberta