Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Adjudicades les obres per canviar el paviment del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

Adjudicades les obres per canviar el paviment del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

Adjudicades les obres per canviar el paviment del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

La intervenció́ consisteix en el subministrament, el transport i el muntatge d'una nova superfície de fusta
Adjudicades les obres per canviar el paviment del pavelló de Sant Pere i Sant Pau  Foto: Isaias Mena.
24/11/2022

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat les obres per substituir el paviment del pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau a l’empresa Disseny Tea3 per un import de 86.040,46 € amb l’IVA inclòs. El termini d'execució, que es preveu que comencin a finals de desembre, serà d’aproximadament quinze dies.

La intervenció consistirà en el subministrament, el transport i el muntatge d'una superfície de fusta que substituirà l’actual paviment. També es realitzaran els marcatges necessaris per a les diferents pràctiques esportives que es desenvolupen, així com l’adaptació del material esportiu existent a la nova alçada.

El terra actual presenta esquerdes i fissures a causa del pas del temps i dels canvis de temperatura que pateix. Tot i que aquests desperfectes no es consideren un perill per la pràctica esportiva, el paviment es canviarà amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de l’equipament esportiu.

“Des de Tarragona Esports treballem dia a dia en la millora contínua de totes les instal·lacions esportives municipals”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que ha recordat que un dels principals objectius “és oferir un servei públic de qualitat a totes les persones que fan ús dels equipaments esportius municipals”.

Segells de reconeixement d'administració oberta