Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Aquest dijous comença la tercera edició del programa 'Ens movem a l'aire lliure' del Patronat d'Esports

Aquest dijous comença la tercera edició del programa 'Ens movem a l'aire lliure' del Patronat d'Esports

Aquest dijous comença la tercera edició del programa 'Ens movem a l'aire lliure' del Patronat d'Esports

Les sessions gratuïtes de zumba es realitzaran tots els dijous del 7 de juliol al 8 de setembre a la zona del velòdrom de l’Anella Mediterrània
06/07/2022

Aquest dijous 7 de juliol, a les 20 h, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) inicia les sessions gratuïtes de zumba que es faran a la zona del velòdrom de l’Anella Mediterrània. Segons la consellera d’Esports, María José López, “amb aquestes sessions de zumba, el Patronat d’Esports enceta una tercera edició del programa ‘Ens movem a l’aire lliure’ que vol omplir l’estiu d’activitat esportiva”. Per a López, “les classes aproparan a totes les edats aquesta disciplina fitness que està tan popular i saludable”. 

A partir d’aquí, tots els dijous d’estiu, a les 20 h, i fins al 8 de setembre s’oferiran sessions obertes a tothom i a totes les edats, basades en classes de zumba i altres activitats que els gimnasos participants proposin realitzar. Els dies del programa seran 7, 14, 21 i 28 de juliol: 4, 11, 18 i 25 d’agost; i 1 i 8 de setembre.  

Tot i que les sessions són gratuïtes, cal inscriure’s prèviament mitjançant uns tiquets que estaran disponibles a les recepcions de les diferents instal·lacions del PMET o en el moment abans de començar cada sessió, a la mateixa zona del velòdrom on es realitza l’activitat. 

Segells de reconeixement d'administració oberta