Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Arrenca la temporada de turisme esportiu a la piscina olímpica Sylvia Fontana

Arrenca la temporada de turisme esportiu a la piscina olímpica Sylvia Fontana

Arrenca la temporada de turisme esportiu a la piscina olímpica Sylvia Fontana

Aquest octubre entrenaran a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània, clubs de Suïssa, Alemanya i Dinamarca
07/10/2022

Aquesta setmana la piscina olímpica Sylvia Fontana ha inaugurat la temporada 2022-2023 de Turisme Esportiu. Durant aquest mes d’octubre entrenaran a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània els clubs de natació Solothurn de Suissa, el TPSK Köln d’Alemanya i el GSC de Dinamarca. Tots els clubs estrangers estan guiats pel turopoerador Sport Iberia Camps, que els hi descobrirà l’oferta turística de la ciutat. En aquesta línia, les instal·lacions esportives ja han comptat amb diferents grups de nedadors d’Alemanya, França i Suissa durant la darrera temporada.  

Segons la consellera d’Esports, María José López, “l’èxit de la darrera temporada de turisme esportiu, la primera que vam engegar, ens anima a continuar amb la voluntat d’oferir a clubs esportius d’altres països les nostres instal·lacions. Unes instal·lacions que permeten, amb la nova caldera de biomassa, obrir més el ventall de competicions esportives”. I continua: “Amb el seu ús i el dels clubs de la ciutat i la ciutadania en general, traiem el màxim rendiment d’aquestes instal·lacions que són de primer nivell”. Per a López, “aquest model de turisme a més de sostenible i saludable, contribueix a desestacionalitzar les visites a la nostra ciutat i enfortir la seva marca esportiva alhora que turística”.  

Ampliació de l'horari de la piscina

Així mateix, a partir del 17 d’octubre i fins el 31 de maig, excepte del 19 de desembre al 8 de gener que restarà tancada per fer tasques de manteniment, s’amplia l’horari de la  instal·lació. Aquest serà de dilluns a divendres fins a les 19 hores. 

Segells de reconeixement d'administració oberta