Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Arriba la 7a edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes

Arriba la 7a edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes

Arriba la 7a edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes

L’esdeveniment esportiu compta amb el suport de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament
Arriba la 7a edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes Foto: Blai Brull
23/08/2022

La 7a edició de la travessia Tàrraco Aigües Obertes es durà a terme el diumenge 28 d'agost de 2022. En aquesta prova, els participants nedaran per cinc platges de la ciutat per completar un repte apassionant i a l’abast de tothom.  

La consellera d’Esports María José Lopez ha destacat que “es tracta d’un esdeveniment amb tradició, completament consolidat”. López ha afegit que “la Travessia Tàrraco Aigües Obertes encaixa perfectament amb una de les línies d’actuació del nostre esport: la promoció de l’esport base a la vegada que permet acostar el nostre Mar Mediterrani als ciutadans de Tarragona”.  

El president del Club Nàutic Tarraco Alex Jerez ha posat de manifest “es tracta de l’edició que torna a la normalitat, per això creiem que aconseguirem un rècord d’inscrits”. Per la seva banda, Francesc Bordas, gerent del Club Natació Tarraco ha explicat que “hi participaran nedadors i nedadores vingudes de Més de 30 Clubs de Catalunya, i alguns d’Andorra, Madrid o Melilla” 

El recorregut de 4.100 metres voreja i travessa cinc platges tarragonines: Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle completen un entorn natural de gran valor, i amb un caràcter històric lligat a l’antiga Tarraco. La jornada comptarà amb dos altres circuits, per tal de fer accessible l’experiència al major nombre de persones. Un dels recorreguts serà dins la Platja del Miracle per tal d’aproximar la natació d’aigües obertes als més petits i petites de l’esport base, amb un recorregut de 800 metres. L’altra, des de la Platja de l’Arrabassada amb un recorregut de 2000 m amb un caire més popular i accessible a tothom. Les proves estan obertes als nedadors i nedadores federades i no federades, que participaran en diverses sortides programades. 

La Tàrraco Aigües Obertes està organitzada pel Club Natació Tàrraco amb la col·laboració del Reial Club Nàutic de Tarragona, el Club Tennis Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta