Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Comencen les obres per canviar el paviment del pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau

Comencen les obres per canviar el paviment del pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau

Comencen les obres per canviar el paviment del pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau

La consellera d’Esports ha visitat aquest dimecres al matí els treballs, que consisteixen en el muntatge d’una superfície de fusta
Comencen les obres per canviar el paviment del pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau Foto: Tjerk van der Meulen.
21/12/2022

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Maria José López, ha visitat aquest dimecres al matí les obres que s'han iniciat aquesta setmana al pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau. Es tracta dels treballs per substituir el paviment d'aquest equipament esportiu, els quals suposen una inversió de 86.040,46 amb l'IVA inclòs. Es preveu que termini d'execució de les obres sigui d'aproximadament quinze dies i els treballs consisteixen en el subministrament, el transport i el muntatge d'una superfície de fusta que substituirà l'actual paviment.

El terra, que era l’original, de l’any 1990, estava molt desgastat a causa del pas del temps i dels canvis de temperatura que pateix. Tot i que no suposava un perill per la pràctica esportiva, el paviment es canvia amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats actuals de l'equipament esportiu. A banda de substituir el paviment, també es realitzaran els marcatges necessaris per a les diferents pràctiques esportives que es desenvolupen, així com l'adaptació del material esportiu existent a la nova alçada.

"Aquests treballs s'emmarquen amb el conjunt d'actuacions que estem duent a terme des de Tarragona Esports per millorar totes les instal·lacions esportives municipals", ha manifestat López, que ha subratllat que la voluntat és "continuar promovent la pràctica esportiva entre la ciutadania oferint un servei públic de qualitat a totes les persones que fan ús dels equipaments esportius municipals".

A banda de la substitució del paviment, enguany també s’ha substituït la coberta d’aquest pavelló municipal. L’actuació va comportar la retirada de la coberta i el fals sostre que estaven construïts amb fibrociment. A més a més, en el mateix pavelló de Sant Pere i Sant Pau, aquest any s’ha canviat l’antic enllumenat a llum led.

Segells de reconeixement d'administració oberta