Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 El Palau d'Esports acull els primers entrenaments de la temporada dels clubs de la ciutat

El Palau d'Esports acull els primers entrenaments de la temporada dels clubs de la ciutat

El Palau d'Esports acull els primers entrenaments de la temporada dels clubs de la ciutat

En total en faran ús 12 clubs de la ciutat
04/10/2022

Dotze clubs de la ciutat faran ús aquesta temporada del Palau d'Esports Catalunya per a dur a terme els seus entrenaments. 

Aquest dimarts a la tarda la consellera d'Esports, Maria José López, ha visitat el recinte en el primer dia d'activitat dels clubs, on ha agraït "la proactivitat i bona predisposició que, en tot moment, han demostrat les entitats esportives fins a arribar aquest dia".

Amb l'inici de l'activitat dels clubs el Palau d'Esport assoleix un doble objectiu: acollir grans esdeveniments esportius de la talla de la Final Catalana de Bàsquet, que es va celebrar el passat mes de setembre, i donar servei a les entitats esportives de la ciutat.

Durant la visita, la consellera ha destacat que "avui és un dia d'il·lusió i alegria per l'esport tarragoní. Ens vam comprometre a posar a disposició dels clubs el Palau a inicis d'octubre i així ho hem fet. La ciutat ja pot gaudir al 100% d'aquesta instal·lació".  

Els primers clubs han entrenat a la instal·lació són el Club Esportiu Kalos i Tarragona Handbol Club.  

Segells de reconeixement d'administració oberta