Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 El Patronat d'Esports ja ho té tot a punt per a la tercera edició del programa "Ens movem a l'aire lliure"

El Patronat d'Esports ja ho té tot a punt per a la tercera edició del programa "Ens movem a l'aire lliure"

El Patronat d'Esports ja ho té tot a punt per a la tercera edició del programa "Ens movem a l'aire lliure"

Les sessions gratuïtes de zumba es realitzaran tots els dijous del 7 de juliol al 8 de setembre a la zona del velòdrom de l’Anella Mediterrània
13/06/2022

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) prepara ja l’arribada de l’estiu amb la programació de la tercera edició del programa “Ens movem a l’aire lliure”. El tret de sortida per a aquestes sessions gratuïtes de zumba serà el proper 7 de juliol, a les 20 h, a la zona del velòdrom de l’Anella Mediterrània.

A partir d’aquí, tots els dijous d’estiu, a les 20 h, i fins al 8 de setembre s’oferiran sessions obertes a tothom i a totes les edats, basades en classes de zumba i altres activitats que els gimnasos participants proposin realitzar. Els dies del programa seran 7, 14, 21 i 28 de juliol: 4, 11, 18 i 25 d’agost; i 1 i 8 de setembre.

Tot i que les sessions són gratuïtes, cal inscriure’s prèviament mitjançant uns tiquets que estaran disponibles a partir de l’1 de juliol a les recepcions de les diferents instal·lacions del PMET o bé, en el moment abans de començar cada sessió, a la mateixa zona del velòdrom on es realitza l’activitat.

Segells de reconeixement d'administració oberta