Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 Inclusió i esport es donaran la mà a la Caminada de la Diversitat - ONCE

Inclusió i esport es donaran la mà a la Caminada de la Diversitat - ONCE

Inclusió i esport es donaran la mà a la Caminada de la Diversitat - ONCE

L’activitat es farà el 8 de maig, és gratuïta i forma part del calendari de proves a l’aire lliure del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona
26/04/2022

La inclusió és un dels elements centrals del programa anual d’activitats a l’aire lliure del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) i així ho demostra el fet que set de les nou proves que organitza són inclusives. És el cas de la Caminada de la Diversitat - ONCE, que tindrà lloc als carrers del centre de la ciutat i el Port de Tarragona el proper diumenge 8 de maig. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 5 de maig a esports.tarragona.cat.

La caminada sortirà des de l’Escala Reial del Port de Tarragona a les 9.30 hores i farà un recorregut d’uns 6 kilòmetres per un circuit urbà i accessible per a tota la ciutadania.

El circuit passarà pel Passeig Marítim, la platja del Miracle, el carrer Mestre Benaiges, c. Baixada del Miracle, c. Pujada del Miracle, Via Augusta, baixada de Sant Antoni, portal de Sant Antoni, c. Arc de Sant Llorenç, c. de les Coques, Pla de la Seu, c. Pare Iglesias, plaça de les Cols, c. Major, c. Cavallers, pl. Pallol, portal del Roser, Via de l’Imperi Romà, Rambla Vella, c. d’Ixart, Rambla Nova, c. Canyelles, c. Cervantes, c. Lleida, pl. Ponent, c. Mallorca, c. Francesc Bastos, rotonda Vidal i Barraquer, c. Manuel de Falla, av. Independència, c. Gravina, Moll de Pescadors, Moll de Costa i, de nou, l’Escala Reial, on està situada l’arribada.

La Caminada de la Diversitat està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i compta amb el patrocini d’ONCE i Port de Tarragona i amb la col·laboració del Club Alliberadrenalina, Protecció Civil, Coca-Cola, Automàtic Tàrraco i Ruzafa.

Com en altres proves i amb la voluntat de donar visibilitat a totes les activitats populars, la caminada està integrada en la 1a Lliga fotogràfica del PMET a Instagram i el 20è Certamen Fotogràfic del PMET.

Inscripcions obertes fins al 5 de maig al web de la Conselleria d'Esports.

Segells de reconeixement d'administració oberta