Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 La 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona" arriba al màxim de participants

La 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona" arriba al màxim de participants

La 31a Mitja Marató + 10K "Ciutat de Tarragona" arriba al màxim de participants

L’esdeveniment esportiu més esperat de l’any acollirà 1.500 corredors i corredores aquest diumenge 6 de novembre
04/11/2022

Gran èxit de convocatòria de la 31a edició de la Mitja Marató + 10K “Ciutat de Tarragona”. Les inscripcions han arribat al 100 % i es preveu que siguin 1.500 els corredors i corredores els que participin enguany en aquest emblemàtic esdeveniment del calendari esportiu tarragoní. Dels 1.500 participants, 833 s’han inscrit a la Mitja Marató i 667 als 10K.  

Unes 200 persones voluntàries de diverses entitats tarragonines (Voluntaris APIF, Associació de voluntaris de protecció civil, Vespa club, Associació veïnal del Port de Tarragona, Club Ciclista Campclar i Club Atletisme Tarragona), a més d’agents dels cossos de seguretat, garantiran el bon funcionament de les curses que començaran a les 9 h des del Moll de Costa.  

La principal novetat d’aquesta edició és el nou circuit per a les dues categories. Amb l’objectiu de fer un recorregut més atractiu, els participants correran per més espais naturals i patrimonials, com ara la Rambla Nova, la Via Augusta, l’Amfiteatre o el Fortí de Sant Jordi. El nou recorregut respon a les demandes dels participants amb qui s’ha treballat conjuntament. Una altra de les novetats és l’hora d’inici, la qual s’ha avançat per reduir les afectacions al trànsit.  

És la cursa amb més tradició i prestigi de la ciutat, un esdeveniment completament consolidat en el calendari esportiu i que contribueix a projectar la marca Tarragona”, ha manifestat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que s’ha mostrat satisfeta del “gran èxit de convocatòria” i ha agraït la feina de tots els agents implicats: “Des de Tarragona Esports volem donar les gràcies als patrocinis, a les col·laboracions i a tots els agents implicats, des de la Guàrdia Urbana fins al personal de Tarragona Esports; i, especialment, a totes les persones voluntàries que treballen perquè aquest gran esdeveniment esportiu sigui un èxit”.


 

Segells de reconeixement d'administració oberta