Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2022 La Mitja Marató "Ciutat de Tarragona" estrena circuit amb més espais naturals i patrimonials en el recorregut

La Mitja Marató "Ciutat de Tarragona" estrena circuit amb més espais naturals i patrimonials en el recorregut

La Mitja Marató "Ciutat de Tarragona" estrena circuit amb més espais naturals i patrimonials en el recorregut

La 31a edició de la cursa preveu una participació de 1.500 corredors i corredores en les dues categories, el nombre màxim d’inscripcions admeses
26/10/2022

Aquest dimecres s’han conegut tots els detalls de la 31a edició de la Mitja Marató “Ciutat de Tarragona”, la cursa amb més tradició i prestigi de la ciutat, que enguany tindrà lloc el 6 de novembre a partir de les 9 h.

La principal novetat d’aquesta edició és el nou circuit per a les dues categories –mitja marató i 10K—, que passarà per més espais naturals i patrimonials, de cara a fer-lo més atractiu per a tots els participants i especialment per aprofitar l’esdeveniment per donar a conèixer espais tan emblemàtics de la ciutat com la Rambla Nova, la Via Augusta i l’Amfiteatre o el Fortí de Sant Jordi. L’hora també ha experimentat canvis, de manera que s’ha avançat per ocasionar menys afectacions al trànsit.

Es preveu una participació de 1.500 corredors i corredores en les dues categories (850 a la mitja i 650 a la cursa 10K), el nombre màxim d’inscripcions admeses. Actualment, segons ha explicat la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, les inscripcions estan al 85 %.

En paraules també de María José López, “el circuit d’enguany és més urbà i alhora recorre més espais naturals i patrimonials, el que el fa especialment atractiu per a la gent que ve de fora a córrer la prova”. “Estem molt satisfets amb la participació i la bona acollida del nou recorregut, que respon a les demandes dels participants, amb qui s’ha treballat per adaptar-lo a les seves necessitats i gustos” ha afegit la regidora tarragonina.

López ha aprofitat la presentació per agrair els patrocinis i les col·laboracions, la tasca de tots els agents implicats (des de Guàrdia Urbana al personal de Tarragona Esports), i especialment als voluntaris que treballen perquè tot es desenvolupi correctament.

Consulteu tots els detalls de la cursa al dossier de la Mitja Marató "Ciutat de Tarragona" 2022 (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta